Home Vanzare biciclete
Vanzare biciclete
Vanzare biciclete PDF Imprimare Email
Vanzare biciclete
Scris de mihaela86   
Miercuri, 15 Iunie 2011 10:05

V-ati plictisit de vechea bicicleta si ati cumparat un alt model, mai modern. Daca nu mai aveti niciun gand sa o folositi, de ce nu o scoateti la vanzare? Pe internet exista o multime de site-uri de vanzare biciclete, de anunturi si de licitatii unde va puteti publica oferta. In felul acesta, puteti folosi spatiul de depozitare a bicicletei vechi in alte scopuri, cum ar fi depozitarea noii biciclete.

O oferta buna sau un anunt corect va poate mari sansele de vanzare biciclete. Pretul de vanzare biciclete second hand, nu poate fi mai mare decat cel al bicicletelor noi, chiar daca bicicleta pe care ati avut-o este in stare exceptionala si a fost ingrijita corespunzator. Se presupune ca aceasta a fost folosita de catre o alta persoana si nu este noua, abia scoasa din fabrica.

Este important ca la o vanzare biciclete sa oferiti toate informatiile de baza pentru ca posibilii clienti sa stie exact daca sunt interesati. Oferind toate informatiile de baza in vanzare biciclete nu o sa pierdeti timpul posibililor clienti si nici timpul propriu. In informatiile de baza, cuprindeti neaparat si specificatiile bicicletei, marca si modelul acesteia. De asemenea, puteti include si eventualele caracteristici speciale ale bicicletei pentru a avea o oferta mai atractiva pentru cumparatori.

Lasati numai informatiile suplimentare pentru a fi spuse la o discutie particulara, unde este indicat sa raspundeti cu sinceritate la intrebarile primite. De exemplu, daca la o vanzare de biciclete primiti o intrebare referitoare la uzura cauciucurilor raspundeti cu sinceritate, deoarece este probabil ca posibilul client sa cumpere bicicleta oricum, iar raspunsul fals sa duca la renuntare.

Pe orice anunt de vanzare biciclete lasati informatiile de contact si un pret estimativ. Daca sunteti dispus spre negociere pentru vanzare biciclete, atunci specificati acest lucru. Daca este posibil pe site-urile de vanzare biciclete, introduceti si fotografii sau filmulete cu produsul pentru ca posibilii cumparatori sa le poata urmari. In cazul in care primiti un telefon stiti cu certitudine ca posibilul client este multumit de felul in care arata bicicleta.

Ultima actualizare în Joi, 16 Iunie 2011 08:04
 


Sondaje

Credeti ca este sanatos sa faceti miscare pe bicicleta?
 

Vizitatori Online

Avem 1 vizitator online

Adauga la retele sociale

Facebook Twitter Digg Delicious Stumbleupon RSS Feed 
Joomla 1.5 Templates by JoomlaShine.com