Home Biciclete magnetice
Biciclete magnetice
Biciclete magnetice PDF Imprimare Email
Biciclete magnetice
Scris de mihaela86   
Joi, 09 Iunie 2011 14:14

Inainte de a va inscrie la cursuri de aerobic sau la sedinte de fitness, aruncati o privire asupra noilor modele de biciclete magnetice. Intre biciclete magnetice si biciclete fitness, exista foarte mari diferente, chiar daca nu multi isi dau seama de ele. Aceste biciclete magnetice pun accentul pe exercitii de rezistenta si sunt recomandate atat femeilor, cat si barbatilor.

In primul rand exista unele diferente de design intre biciclete magnetice si cele de fitness standard, cu care ne-am obisnuit. In al doilea rand, aceste biciclete magnetice au o performanta mai mare si detalii tehnice mai bine puse la punct. Folosind biciclete magnetice pedalarea este mai bine pusa la punct, in sensul ca nivelele de rezistenta de la pedale se modifica pur si simplu prin apasarea unui buton.

Aceste biciclete magnetice sunt mai silentioase, permitandu-va sa va uitati la televizor sau sa ascultati muzica in timp ce pedalati. Procedand astfel, exercitiile fizice sunt mai distractive si mai confortabile. Acesta poate fi si un program de motivare, daca realizati exercitii fizice intr-un mediu placut, va puteti automotiva si ridica numarul de minute pe biciclete magnetice.

Toate aceste biciclete magnetice au monitoare electrice pe care puteti urmari ritmul cardiac, caloriile arse, viteza si timpul ramas din programul setat. Aceste biciclete magnetice pot avea, de asemenea presetate si preprogramate anumite antrenamente. Preturile unor astfel de biciclete magnetice pot fi foarte ridicate, in functie de modele, dimensiuni, caracteristici etc. Inainte de a achizitiona biciclete magnetice este indicat sa urmariti ofertele mai multor comercianti si producatori.

Pentru persoanele care tin la sanatatea lor, dar si la silueta este recomandata folosirea de biciclete magnetice. O sedinta de 15-20 de minute in fiecare zi va ajuta sa aveti un corp mai suplu si mai tanar, o inima mai puternica, articulatii mai sanatoase si muschi mai pronuntati. Foarte multi medici si instructori de fitness recomanda utilizarea de biciclete magnetice. Chiar si la unele diete, pentru mai bune rezultate sunt recomandate aceste biciclete magnetice.

Ultima actualizare în Vineri, 10 Iunie 2011 07:47
 


Sondaje

Credeti ca este sanatos sa faceti miscare pe bicicleta?
 

Vizitatori Online

Avem 1 vizitator online

Adauga la retele sociale

Facebook Twitter Digg Delicious Stumbleupon RSS Feed 
Joomla 1.5 Templates by JoomlaShine.com