Home Biciclete DHS
Biciclete DHS
Biciclete DHS PDF Imprimare Email
Biciclete DHS
Scris de mihaela86   
Vineri, 10 Iunie 2011 14:05

Printre marcile de biciclete fabricate in Romania se numara si biciclete DHS, First Biki, Rich Bike, Pegas, in timp ce marcile de biciclete din alte tari enumeram biciclete Cube, Winora, Bavaria (din Germania), Fisher si Trek (din SUA) si Orbea (din Spania). Cei mai multi oameni recomanda biciclete DHS pentru sosele si pentru plimbari in parc, pentru ciclism sau pentru mountain bike nu sunt indicate biciclete DHS.

Cele mai multe biciclete DHS sunt adaptate cerintelor de pe piata romaneasca. Aceste cerinte includ, in primul rand preturi accesibile oricaror bugete. Exista, astfel, biciclete DHS cu preturi de 400-500 lei si exista si biciclete DHS care pot depasi suma de 5000 lei. In al doilea rand, cerintele de biciclete DHS iau in calcul pistele si traseele de biciclete din tara noastra.

Atunci cand doriti sa achizitionati biciclete doar pentru oras, mai ales pentru plimbari prin parcuri si nu pentru trasee montane si piste speciale sau pentru curse de ciclism, este indicat sa alegeti biciclete DHS, pentru ca sunt facute special pentru acest lucru. De asemenea, aceste biciclete DHS sunt impartite pe mai multe categorii si game din care puteti alege ceea ce vi se potriveste mai bine.

Prima gama de biciclete DHS priveste modele de biciclete DHS, pentru mountain bike, de acelasi tip cu biciclete BMX, insa nu au atat de multe imbunatatiri tehnice. A doua gama de biciclete DHS este reprezentata de bicicletele de oras, standard si bicicletele pentru copii. Aceasta este si cea mai populara gama si cea mai accesibila ca pret. Urmatoarea gama de biciclete DHS cuprinde biciclete care se adreseaza tuturor categoriilor de varsta si care sunt biciclete standard.

Ultima gama de biciclete DHS sunt bicicletele low-cost de oras. Acestea sunt indicate pentru incepatori sau pentru copii. In Romania exista mai mult de 400 de dealeri autorizati de biciclete DHS. Exportul de biciclete DHS ajunge in urmatorele tari europene: Franta, Germania, Finlanda, Italia, Irlanda, Polonia, Cipru, Cehia, Bulgaria, Croatia, Slovenia, Grecia, Ungaria, Republica Moldova, dar si in statele baltice si in Tarile de Jos.

Ultima actualizare în Marţi, 14 Iunie 2011 08:04
 


Sondaje

Credeti ca este sanatos sa faceti miscare pe bicicleta?
 

Vizitatori Online

Avem 2 vizitatori online

Adauga la retele sociale

Facebook Twitter Digg Delicious Stumbleupon RSS Feed 
Joomla 1.5 Templates by JoomlaShine.com