Home Biciclete cu motor
Biciclete cu motor
Biciclete cu motor PDF Imprimare Email
Biciclete cu motor
Scris de mihaela86   
Miercuri, 15 Iunie 2011 10:02

Din ce in ce mai multi oameni incep sa fie interesati de mersul pe biciclete electrice si pe biciclete cu motor. Acest lucru se datoreaza multitudinii de avantaje ale acestor biciclete cu motor. Principalul avantaj al unor biciclete cu motor este acela ca se pot parcurge distante foarte mari cu un efort fizic redus. Pe biciclete cu motor va puteti plimba in voie prin tot orasul fara sa va simtiti obositi. In plus, pe biciclete cu motor puteti parasi chiar orasul pentru plimbari mai lungi.

Un alt avantaj este acela ca puteti calatori cu usurinta si cu bagaje sau alte sarcini suplimentare. Chiar si pantele se urca mai usor pe biciclete cu motor. Asadar, daca obisnuiti sa calatoriti in mod frecvent pe biciclete, puteti mari numarul de kilometri facuti zilnic folosind biciclete cu motor. Daca va temeti pentru siguranta acestora, le puteti lua in locuinta si depozita cu usurinta in balcon, terasa, hol, debara etc, pentru ca aceste biciclete cu motor nu ocupa mult spatiu si sunt usor de transportat.

In tarile europene, oamenii merg frecvent pe biciclete cu motor pentru ca nu exista un pericol real pentru deteriorarea lor. In tara noastra, este posibil ca motorul sa sufere datorita drumurilor de calitate slaba, deoarece socurile preluate de roata sunt transmise direct motorului. In unele cazuri este nevoie de asistare de pedalare pentru deplasare.

Preturile unor biciclete cu motor pot fi destul de ridicate. In tarile europene preturile sunt pe masura salariilor, insa in tara noastra multora li se pot parea mari. Preturile unor astfel de biciclete cu motor incep de la 1500-1700 lei, in cazul marcilor chinezesti, care nu au o durata de viata foarte lunga si nici o functionalitate deosebita. Sunt recomandate persoanelor care nu fac din cliclism un mod de viata si nici nu au un hobby din biciclete cu motor.

In cazul unor marci occidentale preturile pot urca mult peste suma de 3000-4000 lei. Acestea sunt recomandate persoanelor care utilizeaza biciclete in mod frecvent si care calatoresc de obicei cu biciclete in oras si in afara orasului. Pentru cei care isi doresc sa faca economii exista intotdeauna variante de biciclete second hand, insa acestea pot avea motorul uzat.

Ultima actualizare în Joi, 16 Iunie 2011 08:01
 


Sondaje

Credeti ca este sanatos sa faceti miscare pe bicicleta?
 

Vizitatori Online

Avem 1 vizitator online

Adauga la retele sociale

Facebook Twitter Digg Delicious Stumbleupon RSS Feed 
Joomla 1.5 Templates by JoomlaShine.com